Galleri

thumbnailf

Diverse samarbeid og prosjekter med Snekkermester Per Bjerke AS

Samarbeid og helhetlig sluttprodukt!

 

 

Sollihøgda Trevarefabrikk AS er et datterselskap av Snekkermester Per Bjerke AS som også er en familiebedrift med lange tradisjoner for vakkert håndarbeid. Snekkermester Per Bjerke AS holder til i Nittedal med eget snekkerverksted, og sammen leverer vi et helhetlig sluttprodukt, alt fra oppmåling til ferdig produkt og arbeid gjort av dyktige snekkere med flere års erfaring. Vi bistår ikke bare med det rent praktiske, men med lang erfaring fra restaureringsbransjen, kan vi også hjelpe til med råd og veiledning hvis det trengs.

 

Med en stor mengde dyktige og tradisjonelle snekkere, møbelsnekker og håndverkere, kan vi sammen ikke bare ta på oss vinduer og dører, men også ta de fleste utfordringer! Vi kan restaurere eller kopiere gamle dører, lage nye lister tilsvarende de gamle, brannsikre/brannmale eksisterende vinduer og dører, lage nytt kjøkken på spesialmål eller lage nye skap og innredning til et allerede eksisterende kjøkken, ny skranke skreddersydd til ønskelige løsninger og utforming på arbeidsplassen, alle slags spesialvinduer med buer og skråvinkler, vi kitter opp igjen eksisterende vinduer, eller lager nye vinduer, spesialtilpasser vinduer til både kundens og riksantikvarens ønsker, lager spesialtilpassede trapper,  ønskelig gelender til trappen, porter, portaler og det meste man skulle trenge innen tre og trevirke.

 

Her er et lite galleri av hva vi kan tilby: 

thumbnailf

Flott inngangsparti

Behold den originale stilen!

Det er ikke alle vinduer som passer akkurat ditt hus, så vi hjelper deg med å finne riktige vinduer!

thumbnailf

Ett hus - flere vinduer

Vinduer og dører er viktige for fasadens utseende!

På bildene under kan man se forskjellige vindusløsninger og sprosseløsninger for et eldre hus.

Vinduene og dørene er lagt inn med vårt tilbudsprogram. Ta gjerne med, eller mail oss bilder av ditt hus, så kan vi sette inn forskjellige forslag for å se hva som passer deg og huset ditt best! Vi leverer alt fra vinduer og dører til trapper og gerikter og kan gi deg et helhetlig tilbud på ditt hus.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

thumbnailf

Sollihøgda Trevarefabrikk i Tre og Profil!

Vi dukket opp i Tre og Profil sitt magasin nr 2 i år!

 

 

Ta gjerne en titt på side 16-18 og les mer om oss her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre & Profil er fagbladet for trevare- og innredningsbransjen og gis ut av Tre & Profil AS. De skriver om alt som skjer i bransjen og bladet er derfor viktig for alle som vil holde seg oppdaterte innenfor dette feltet. Tre & Profil går ut til alle trevarefabrikker i Norge, og også noen i Sverige, Danmark og Finland, men det er den norske bransjen vi konsentrerer oss om. Bladet går også ut til arkitekter og entreprenører som er aktuelle for bransjen vår, samt leverandører, husprodusenter og byggevarekjeder. Til sammen har de et opplag på ca 3200. Elisabeth Østby er redaktør i bladet, og Anne-Lise Østby er redaksjonsmedarbeider.