Hörmann-porter

thumbnailf

Hörmannporten

 

Hörmann garasjeporter

 

 Sollihøgda Trevarefabrikk er din lokale Hörmann-leverandør!
Vi kan gi deg tilbud på alt fra demontering og kasting av gammel port til levering av den nye hjemme hos deg med montering av proff montør.
 
Hörmann-portene er kjente for sin gode tyske kvalitet som holder i generasjoner. Hvor mange av konkurrentene satser på kvantitet, satser Hörmann på kvalitet til bra pris, portene utføres i stål og har en tykk isolasjonskjerne som gir en holdbar og stabil port!
 
 

Moderne og elegant!

 

GARASJEPORTER

 

 

 

Garasje-leddporter

Leddportene åpnes loddrett og legges plassbesparende under taket. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. Garasje-leddporter kan monteres i alla garasjeåpninger og gir opptil 14 cm mer gjennomkjøringsbredde enn vippeporter. I tilllegg har de optimal tetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.

til garasje-leddporter

 

 

 

 

 
 
 

Berry-vippeporter

Berry-vippeporter forbinder høy kvalitet med permanent funksjon og sikker betjening på et høyt teknologisk nivå. Berry-vippeport kan leveres i mange akktive stål-motiver med horisontale profiler og speilprofiler, og kan også fås som treport. Farger og dekorative overflater fremhever porten ytterligere.

til Berry-vippeport

 

 

 

 

 


Garasjeport RollMatic

Rolleport og rulleport for montering under tak åpnes loddrett og trenger nesten ingen plass i garasjen. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. Formen på garasjeåpningen spiller ingen rolle, den kan være firkantet, vinklet, med segment eller rundbue.

til garasjeport RollMatic 

 

 

 

 

 

Sideleddport

Takket være konstruksjonen, er skyve-leddportene egnet for vanskelige monteringssituasjoner, f.eks. ved takvinkler. Du får maksimal gjennomkjøringshøyde. De 42 mm tykke seksjonene 
som er isolert med polyretan-skum, gir en meget god lyd- og varmeisolering. For en enkel gjennomgang for personer, kan skyve-leddportene også åpnes bare delvis.

til skyve-leddport

 

 

 

 

 

Garasje-sidedører

Sidedører er alltid veldig praktisk når du ønsker å få ting raskt ut av garasjen uten å måtte åpne døren. Eller hvis ditt andre kjøretøy er parkert foran porten på grunn av kort garasjeinngang og tilgangen til porten er blokkert. For nesten hvert portmotiv og porttype finner du en passende sidedør hos Hörmann. Porten og døren danner en harmonisk enhet.

til garasje-sidedør

 

 

 

 

Man kan også få treporter fra Hörmann i nordisk gran!
 

 

 

Gode grunner for Hörmann garasjeporter

 

  • Merkekvalitet fra Tyskland 
  • Hörmanns produkter er utviklet og produsert i spesialiserte fabrikker.

  • Produkter for generasjoner
  • Langtidstester under realistiske forhold sørger for velfungerende serieprodukter i Hörmann-kvalitet.

  • Fremtiden for øyet
  • Hörmann ønsker å gå foran med et godt eksempel. Derfor dekker selskapet allerede i dag 100 % av energibehovet fra grønn strøm i dag.

 

Les mer i Hörmanns brosjyre om garasjeporter her!

 
 

Logo


Røysiåsen 137
2092 Minnesund

Telefon: 63 96 80 05
Telefaks: 63 95 60 21
E-post: info@sollihogda.com

Kart og veibeskrivelse

Hörmann-porter