Sollihøgda Trevarefabrikk AS

 

 

Sollihøgda Trevarefabrikk AS er en familiebedrift med lange tradisjoner som åpnet dørene første gang i 1936 med Johan Sollihøgda som bestyrer.  I 2013 ble Sollihøgda Trevarefabrikk AS et datterselskap av Snekkermester Per Bjerke AS fra Nittedal, og i godt samarbeid lager vi det meste innen vinduer og dører.

Her på Sollihøgda Trevarefabrikk er vi stolte av å kunne produsere Solvinduet, dette er vår egen produksjon og vi kan derfor skreddersy vinduene etter kundens behov. Blant annet kan vi produsere vinduer i gammel stil, de gamle tip-tight vinduene, koblede vinduer og kittede vinduer som alle kan møte krav fra riksantikvaren og et rehabiliteringsmarked som blir strengere ettersom årene går. Det er godt å kunne bedre inneklimaet uten at fasaden tar skade av det! Vi har også vinduer og dører fra andre kjente, norske merker som Harmonie, Nordan og H-vinduet.

Ta turen innom vår fabrikk for en kaffe og en hyggelig prat! Her hjelper vi deg med å finne frem til den riktige løsningen for huset ditt og deg. Vi holder til på Minnesund nord i Akershus.

Ta gjerne kontakt på telefon eller mail, og vi svarer deg så raskt vi kan!

 

Bildet av fabrikken er tatt i  1959 (12/06/59)

 

Se fabrikkens historie i bilder her!

Logo


Røysiåsen 137
2092 Minnesund

Telefon: 63 96 80 05
Telefaks: 63 95 60 21
E-post: info@sollihogda.com

Kart og veibeskrivelse