Sprosser

 

 Trenger du nye sprosser?

 

Mange tenker ikke over det, men sprosser kan totalt forandre uteseendet på et hus. Da husmorvinduene kom, ble de raskt veldig populære, de kunne så enkelt snus rundt i rammen for å vaske, og selv i dag er dette populære vinduer. Det mange ikke tenkte over, var at fasaden på husene drastisk endret seg.

 Man gikk fra å ha stolte, vakre og klassiske hus i jugend- eller dragestil, til helt rette hus med husmorvinduer som gir et inntrykk av "svarte hull" på huset.

I dag velger flere og flere å få frem igjen husets originale sjarm med å bytte ut vinduene og få tilbake sprossene.

Det er ikke alle som ønsker å bytte ut husmorvinduene, og ikke alle har råd heller, dessuten er de jo veldig praktiske og det skjønner vi godt. Derfor kan man bestille utenpåliggende klipssprosser som enkelt kan tas av for vask og settes på igjen etterpå. Man kan for eksempel sette på en tykk sprosse i midten, så ser vinduet sidehengslet ut. 

 Vi lager utenpålilggende klipssprosser selv her på fabrikken. Dette gjør oss fleksible på mål  og type vindu sprossene skal til. Man kan bestille nye vinduer med sprosser, eller vi kan lage  sprosser til dine eksisterende vinduer. 

 

Sprossene kommer i forskjellige størrelser og kan fåes både malt og umalt, ta gjerne kontakt,  så hjelper vi deg gjerne med å finne riktig sprosse til ditt vindu!

 

 

 

 

 

Her vil det etterhvert komme flere bilder av sprossene.

Logo


Røysiåsen 137
2092 Minnesund

Telefon: 63 96 80 05
Telefaks: 63 95 60 21
E-post: info@sollihogda.com

Kart og veibeskrivelse