Vinduer fra leverandører

Vi har en mengde leverandører og kan levere komplette tilbud

Vi fører det populære H-vinduet!

Gjennom alle tider har vinduer og dører vært en viktig del av norske byggetradisjoner. Ved å bytte vinduer og dører som de fleste ser på som små endringer, kan du få et helt nytt utseende på huset. Tilbehør som sprosser, vridere og hengsler kan gi det "lille ekstra", og gjør store forskjeller på utseende som gjør at du setter ditt eget særpreg på huset eller hytta. 

 

PASSIV VINDU
De aller fleste er opptatt av at energiforbruket og komforten i boligen sin. Passiv hus skiller seg fra andre boliger ved at varmebehovet skal være langt mindre enn ved vanlige boliger. Som en av de første vindusprodusentene har vi utviklet passiv vindu for passivhus standard. De aller fleste av våre produkter kan vi levere til passiv hus standard. 

 

 

Det tradisjonelle H-vinduet er kjent i mange norske hjem som husmorvindu eller toppsvingvindu, H-vinduet er et kvalitetsmerke de aller fleste kjenner til.

Dette vinduet betjenes med en vrider, kan svinges 180° rundt. Vask - snu rundt - vask, dette kan du gjøre trygt inne i rommet.
Patenten på dette vinduet, er det som gjorde H-vinduet kjent som husmorvinduet i 1959.

 

PRODUKTFAKTA
Karmdybde: 95 mm

Beslag:
 Standard hvite hengsler på hvite vinduer Leveres i andre farger mot pristillegg. 

Vrider:
 Leveres med espagnolettvrider i krom. Kan leveres i hvit, messing og matt krom mot pristillegg. Kan leveres med låsbar FG-anbefalt vrider. 

Barnesikring: Leveres standard med barnesikring.

Farge:
 Standard hvit NCS S0502Y. andre NSC-farger mot pristillegg. 

U-verdi: Fra 1,0 W/m2K, avhengig av type glass. 

Glasslist
Bunnglasslist leveres som standard hvit aluminium på hvite vinduer. På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist standard i natur aluminium. Kan leveres i andre farger mot pristillegg. 

Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer, lister i PVC kan ikke males. På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

 

KVALITET I GENERASJONER! 

H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I 1959 kom den første prototypen på H-vinduet, det velkjente husmorvinduet, og i 1962 ble de den første H-vinduet produsenten på Østlandet. 

 

Bildetittel skrives her og vises når man holder musepeker over bildet

Et VELUX takvindu er det orginale 

VELUX gruppen har levert takvinduer i høy kvalitet i 70 år. Produktenes overlegne funksjoner gir deg mulighet til å nyte den ideelle kombinasjonen av dagslys, frisk luft og fri utsikt – det perfekte miljø til din bolig. 

VELUX ligger også langt framme når det gjelder automatiske løsninger. Med et trykk på en knapp kan du betjene alle dine VELUX vinduer og tilbehørsprodukter. Takket være det intelligente designet kan du lagre innstillingene dine slik at betjeningen blir enkel og grei.